Yrittäjälle

Kokemäen edullinen sijainti vilkkaiden valtateiden (vt 2 Helsinki-Pori etelässä, vt 12 Tampere-Rauma idässä ja vt 11 Pori-Tampere pohjoisessa) sekä Pori-Tampere -radan varrella tarjoaa hyvät edellytykset yritystoiminnallesi. Lähin lentokenttä on 40 km päässä Porissa, Pirkkalan lentokentälle on matkaa n. 100 km ja lähimmät rahtisatamat löytyvät puolestaan Porista ja Raumalta. Helsinkiin on parin tunnin ajomatka.

Kokemäellä on  hyvät ja toimivat  peruspalvelut. Osaavaa työvoimaa yrityksesi tarpeisiin kouluttavat paikalliset ja alueella toimivat oppilaitokset. Asiantuntevien kehittäjäorganisaatioiden verkosto auttaa yritystäsi menestymään.

Kokemäellä toimii tällä hetkellä yli 400 yritystä. Graafinen ala, metalliteollisuus sekä kuljetusala ovat paikkakunnan avaintoimialoja. Myös maatalous (mm. erikoiskasvien viljely) ja nousevana trendinä hyvinvointipalvelut ovat Kokemäellä vahvasti edustettuja. Lisää tietoa Kokemäen monipuolisista palveluista ja niitä tuottavista yrityksistä saat Satakanta-yritysrekisteristä.

Teollisuustontteja löytyy läheltä keskustaa toiveittesi mukaan räätälöitynä. Erilaisia toimitiloja niin teollisuus- kuin toimistokäyttöön kannattaa kysellä mm. Kokemäen Teollisuuskylä Oy:stä puh. 040 4886 111.

Tee kannattava ratkaisu ja rakenna tulevaisuutesi Kokemäellä!