Palvelut

Asiakaspäätteet

Kirjastossa on yksi aineistopääte, jolla voi selailla kirjaston kokoelmaa Satakirjastot-verkkokirjastosta.

Kirjastossa on neljä asiakastietokonetta, joihin voi varata ajan korkeintaan tunniksi. Yksi koneista sijaitsee työhuoneessa, jossa on mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn. Tietokoneilta on mahdollisuus tulostaa. Tulosteiden hinta on 0,30 € / sivu.

Kirjastossa on käytössä langaton Internet-verkko eli WLAN-verkko. Kävijä voi käyttää omaa kannettavaa tietokonettaan ja Internetiä langattomasti kaikkialla kirjaston tiloissa.

Digitointitila

Digitointitilassa voi muuttaa VHS-kasetteja, LP-levyjä sekä C-kasetteja digitaaliseen muotoon. Lue lisää.

Kaukopalvelu

Asiakkaalle tilataan kaukolainaksi sellaista aineistoa, jota ei ole omassa tai muiden Satakirjastojen kokoelmissa. Kaukolainan hinta on 8 €/kpl. Kokemäen kaupunginkirjasto ei lähetä kaukolainoja Satakunnan ulkopuolelle. Poikkeuksena tietenkin kotiseutuaineisto, jota muilla ei ole.

Kopiointi, tulostus ja skannaus

Kirjastossa on kopiokone, jolla saa mustavalkoisia ja värillisiä A4- ja A3 -kokoisia kopioita. Asiakkaiden käytössä on myös tulostin, jolta saa tulostettua mustavalkoisia sekä värillisiä tulosteita. Tulostaminen onnistuu myös A3 -kokoisena.

Hinnasto:
kopio 0,30 €
2-puolinen 0,60 €
värikopio 0,60 €
2-puolinen värikopio 1,20 €

Kirjastossa on skanneri, jonka käyttö on ilmaista.

Digiopastus

Kirjastosta on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttöön. Opastukseen pääset varaamalla oman ajan kirjastosta puhelimitse (040 4886175)  tai sähköpostilla kirjasto(a)kokemaki.fi.
Opastuksessa on mahdollista käyttää kirjaston tietokonetta tai tablettia, mutta voit myös ottaa oman laitteesi mukaan.


Poistokirjojen myynti

Kirjastossa on myytävänä kirjaston kokoelmasta poistettua aineistoa. Poistokirjat maksavat 0,50 € - 1 € / kpl.