Lehdet

Aikakauslehdet

Kirjastossa on luettavissa reilut 120 erilaista aikakauslehteä. Lainattavien lehtien laina-aika on 2 viikkoa. Uusin numero ei pääsääntöisesti ole lainattavissa, mutta se on luettavissa lehtiosastolla.

Sanomalehdet

Kirjastoon tulee reilut 30 sanomalehteä, joista kolme uusinta numeroa on luettavissa lehtiosastolla. Lehtien vanhemmat numerot löytyvät varastosta. Sanomalehtien vanhoja numeroita säilytetään kirjastossa kolmen kuukauden ajan.

Verkkolehdet

ePress (kotimaiset sanomalehdet)

Kirjaston koneilta voi käydä lukemassa kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköisversiona ePress verkkopalvelussa. ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet luettavaksi heti niiden ilmestyttyä painosta.

Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin painosta ilmestyvät painetut lehdet. Lukeminen tapahtuu helposti ja vaivattomasti yhdeltä verkkosivulta.

 

eMagz (kotimaiset aikakauslehdet)

eMagz-lehtipalvelusta löydät kotimaisia aikauslehtiä. Mukana mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Seiska, Me Naiset, Fit, Cosmopolitan, Tiede ja monia muita. Palvelun arkistossa ovat saatavilla vanhemmat lehdet edellisen vuoden ajalta. eMagzia voi käyttää kaikissa Satakirjastoissa kirjastojen asiakaspäätteillä sekä omilla laitteilla kirjaston langattomassa verkossa osoitteessa emagz.fi.