E-aineistot

 

Kirjastossa on mahdollista lukea e-aineistoja. Kokemäen kirjaston tajoamia e-aineistoja ovat e-kirjat, sanomalehdet, aikakauslehdet, sekä äänikirjat. E-aineistoja varten kirjastossa on yksi siihen tarkoitettu tablet-tietokone, sekä tietokone. E-aineistoja voi käyttää myös omalla laitteellaan kirjaston langattomassa verkossa.

Kysy henkilökunnalta lisää!

E-kirjat

Satakirjastojen e-kirjat ovat lainattavissa Ellibsiltä. E-kirjoja on mahdollisuus lukea joko suoraan tietokoneelta, tai voit ladata sen älypuhelimeen, tablettiin tai siihen tarkoitettuun lukulaitteeseen.

Laina-ajaksi saat itse valita joko 14 päivää tai 21 päivää. E-kirjojen lainaamista varten tarvitset kirjastokortin numeron, sekä PIN-koodin.

Tunnukset ovat samat, kuin verkkokirjastoon kirjautuessa. Tarvittaessa saat tunnukset kirjastosta.

Ohjeita e-kirjojen lainaamiseen täältä.

 

 

E-äänikirjat

Satakirjastojen Ellibs-e-kirjaston kokoelma on täydentynyt kotimaisilla e-äänikirjoilla. Ellibsin äänikirjojen kuuntelu tapahtuu suoraan selaimessa, jolloin erillisen kuunteluohjelman lataamista ei tarvita. Käytössäsi on kuitenkin oltava jatkuva verkkoyhteys.

Ellibsin äänikirjoissa on merkintä "E-äänikirja" kirjan kannen kuvan yläpuolella. Voit myös etsiä äänikirjoja rajaamalla hakua: napauta kolmea pistettä sivuston oikeassa yläkulmassa ja rajaa hakua valitsemalla tiedostomuodoksi vain MP3. Voit samalla rajata hakua myös kielen, julkaisuvuoden tai kohdeyleisön mukaan

Ellibsin äänikirjojen lainaaminen tapahtuu samalla tavalla kuin e-kirjojenkin. Kirjaudu Ellibsiin kirjastokorttisi numerolla ja valitse mieluinen kirja. Lainaaminen tapahtuu napauttamalla Kuuntele-painiketta.

 

ePress (kotimaiset sanomalehdet)

ePress on sähköinen palvelu, josta löydät lähes 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä.

Palvelua voi käyttää kirjaston koneilla tai langattomasti omilta tai kirjaston mobiililaitteilta kirjaston langattomassa verkossa. Sanomalehtien lukemiseen et tarvitse erillisiä tunnuksia, eikä se vaadi erillisien ohjelmien asennusta. Lehdet avautuvat suoraan selaimeen.  Sivusto on selkeä, sekä helppokäyttöinen. ePress-palvelun löydät osoitteesta epress.fi.

 

 

eMagz (kotimaiset aikakauslehdet)

eMagz-lehtipalvelusta löydät kotimaisia aikauslehtiä. Mukana mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Seiska, Me Naiset, Fit, Cosmopolitan, Tiede ja monia muita. Palvelun arkistossa ovat saatavilla vanhemmat lehdet edellisen vuoden ajalta. eMagzia voi käyttää kaikissa Satakirjastoissa kirjastojen asiakaspäätteillä sekä omilla laitteilla kirjaston langattomassa verkossa osoitteessa emagz.fi.

 

Kotimaiset sanomalehdet

 

Kotimaiset aikakauslehdet