E-aineistot

 

Kirjastossa on mahdollista lukea e-aineistoja. Kokemäen kirjaston tarjoamia e-aineistoja ovat e-kirjat, sanomalehdet, aikakauslehdet, sekä äänikirjat. E-aineistoja voi käyttää myös omalla laitteellaan kirjaston langattomassa verkossa.

Kysy henkilökunnalta lisää!

 

E-kirjat

E-kirjoja on mahdollisuus lukea joko suoraan tietokoneelta, tai voit ladata sen älypuhelimeen, tablettiin tai siihen tarkoitettuun lukulaitteeseen.

Laina-ajaksi saat itse valita joko 14 päivää tai 21 päivää. E-kirjojen lainaamista varten tarvitset kirjastokortin numeron, sekä PIN-koodin.

Tunnukset ovat samat, kuin verkkokirjastoon kirjautuessa. Tarvittaessa saat tunnukset kirjastosta.

Ohjeita e-kirjojen lainaamiseen täältä.

E-kirjat löydät täältä.

 

 

E-äänikirjat

Luettavien kirjojen lisäksi Satakirjastojen e-kirjaston kokoelmassa on kotimaisia e-äänikirjoja. Kuuntelu tapahtuu suoraan selaimessa, jolloin erillisen kuunteluohjelman lataamista ei tarvita, mutta käytössäsi on kuitenkin oltava jatkuva verkkoyhteys.

Ohjeet e-äänikirjojen lainaamiseen ja kuuntelemiseen löytyvät täältä.

 

E-lehdet

ePress (kotimaiset sanomalehdet)

ePress on sähköinen palvelu, josta löydät lähes 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä.

Palvelua voi käyttää kirjaston koneilla tai langattomasti omilta tai kirjaston mobiililaitteilta kirjaston langattomassa verkossa. Sanomalehtien lukemiseen et tarvitse erillisiä tunnuksia, eikä se vaadi erillisien ohjelmien asennusta. Lehdet avautuvat suoraan selaimeen.  Sivusto on selkeä, sekä helppokäyttöinen. ePress-palvelun löydät osoitteesta epress.fi.

eMagz (kotimaiset aikakauslehdet)

eMagz-lehtipalvelusta löydät kotimaisia aikauslehtiä. Mukana mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Seiska, Me Naiset, Fit, Cosmopolitan, Tiede ja monia muita. Palvelun arkistossa ovat saatavilla vanhemmat lehdet edellisen vuoden ajalta. eMagzia voi käyttää kaikissa Satakirjastoissa kirjastojen asiakaspäätteillä sekä omilla laitteilla kirjaston langattomassa verkossa osoitteessa emagz.fi.

 

Kotimaiset sanomalehdet

 

Kotimaiset aikakauslehdet