Avoin tietoliikenneverkko Kokemäelle on valmistunut

Kokemäen Teollisuuskylä on rakennuttanut laajan tietoliikenneverkon Kokemäen alueelle. Asiakkaalle palvelujen tilaamisen malli on samankaltainen kuin sähkösopimuksissa. Yhteyden ylläpidosta maksat Kokemäen Teollisuuskylälle verkkomaksua ja palveluista valitsemallesi palveluntarjoajalle. Kokemäellä palveluita tarjoavat Satapirkan Puhelin ja Sonera.

Huippunopea verkkoyhteys mahdollistaa enemmän. Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan, tiedonmäärän käsittelykyvyltään ja toimintavarmuudeltaan muihin tekniikoihin verrattuna. Paremmat yhteydet mahdollistavat sujuvamman internetyhteyden lisäksi mm.  laajan kattauksen tv-palveluita, puhelut verkon kautta tai etävalvonta ja hälytyspalvelut.

 

 Ajankohtaista

Maanrakennustöihin ja runkokaivojen peittämiseen liittyviä viimeistelyt on saatu valmiiksi kesän 2016 aikana.

Taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen päättämistyöt on tehty.

Kokemäki mukaan PSSV:n Kuitu Käyttöön -hankkeeseen (4/2016).

Kokemäki varmisti nopeat yhteydet rakentamalla valokuituverkon itse (pääkirjoitus SK 9.5.2016).

Bittibaana lopulta täydessä iskussa - yli 1 000 liittyjää (Sydän-Satakunta 4.5.2016)

 

Palveluiden tilaaminen

Jos kiinteistölle on jo tuotu valokuitu yhteys, valitaan seuraavaksi mitä palveluita halutaan käyttöön. Näihin voi tutustua palveluoperaattoreiden hinnastoista. Ota sitten yhteyttä palveluoperaattoriin.

Soneran hinnasto.

Satapirkan Puhelimen hinnasto.

Palveluoperaattoreilta tulee tieto palvelun tilaamisesta Kokemäen Teollisuuskylälle, josta lähetämme liittymäsopimuksen allekirjoitettavaksi (ks. sivun alareunassa, taloyhtiöiden asukkaille oma sopimus). Laskutamme 3kk välein liittymän ylläpidosta.

Kokemäen Teollisuuskylän verkkomaksu kotitalouksille on 32,60 €/kk. Lisäksi tulee palveluoperaattoreiden veloittama maksu riippuen mitä palveluita tilataan alk. 9,90 €/kk.

 

Ei vielä liittymää?

Liittyminen on mahdollista myös rakentamiskauden jälkeen, sillä maahan on kaivettu liittymävaraus kaikille kiinteille asunnoille. Kysy lisää.

Yritytyksille laajakaista tuo paljon etuja.Yritysliittymä eroaa tavallisista yksityisliittymistä IP- osoitteiden, nopeusluokkien, palvelutasojen ja lisäpalveluiden suhteen. Kysy lisää.

 

Ota yhteyttä - neuvontapalvelumme on järjestetty yhteistyössä Pohjois-Satakunnan seutuverkon (PSSV) kanssa:

Sähköposti: kokemaki@pssv.fi

Puhelin: 044-577 2277