Osallistu Koe Kokemäki-kuvakisaan 12.11.2018 mennessä!

6.11.2018

Millainen on sinun Kokemäkesi, miltä se näyttää ja mitä siitä esittelisit muille? Kuvaa tai lähetä jo ottamasi kuva Kokemäestä tai elämästä Kokemäellä. Kaikki kuvat arjesta juhlaan ja syksystä kesään ovat tervetulleita. Teknistä toteutusta ja sommittelua tärkeämpää on kuvasta välittyvä tunnelma. Lähetä kuvasi meille ja osallistu Kokemäen kaupungin kuvakisaan 12.11.2018 mennessä. Osuvimmat ja kuvaavimmat otokset saavat näkyvyyttä myös Kokemäen kaupungin uusilla kotisivuilla!

Kilpailuun osallistuminen ja kilpailuaika

Kilpailu on avoin kaikille ja siihen osallistutaan Kokemäellä otetuilla kuvilla.

Kilpailuaika on 16.10-12.11.2018.

Kilpailukuvat

Kuvaajalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on saatava kirjallinen lupa julkaisuun (alaikäisiltä vanhempien). Kuvien tulee olla kuvaajan itsensä ottamia. Kilpailun järjestää Kokemäen kaupunki.

Kuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa.

Kilpailukuvien lähettäminen sähköpostilla

- Kirjoita viestin aiheeksi kilpailun nimi: Koe Kokemäki-kuvakisa
- Nimeä kuvat esim. Kuvan_nimi_EtunimiSukunimi.jpg
- Lähetä kuvat osoitteeseen kokemaki(at)kokemaki.fi
- Kerro viestissäsi yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) sekä kuvan tiedot (kuvauspaikka ja -aika)

Mikäli rajaat alkuperäistä kuvaa kisaa varten, toivoisimme tästä mainittavan myös kuvan saatetekstissä. Pyydämme mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa alkuperäiset kuvat erikseen lähettäjältä.

Palkinnot

Kolme parasta kuvaa palkitaan lahjakorteilla paikallisiin liikkeisiin. 1. palkinnon arvo on 250 euroa ja 2. sekä 3. palkintojen arvo 50 euroa. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kappaletta lahjakortteja Pizzeria Beldaan.

Voittajat julkistetaan marraskuussa Kokemäen kaupungin kotisivuilla sekä Facebookissa.

Oikeudet

Osallistumalla kisaan kilpailija luovuttaa kuvan käyttöoikeudet kisan järjestäjälle, jolla on oikeus käyttää kisaan lähetettyjä kuvia omiin käyttötarkoituksiinsa esimerkiksi kaupungin kotisivuilla ja Facebookissa.Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Kokemäen kaupungille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä ja kuvaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä korvausta.Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Kokemäen kaupunki pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja antaa vs. hallintojohtaja Nella Yli-Sissala puh. 040 488 6103